X-view CT – Industri CT 3D røntgensystemer – Industriell CT skanning utstyr

X-view CT - Industri CT 3D røntgensystemer - Industriell CT skanning utstyr

kategorier

Begynnelsen av en ny bedrift for oss

Jeg begynte å lage ark med sukker godteri i mitt kjøkken. Jeg bruker spesialitet smaker jeg kjøpt fra et selskap som er veldig grundig om de smakstilsetninger de selger. Pluss, jeg har også en teknikk i å blande i smaks på et kritisk øyeblikk for å unngå fordampning av oljer som faktisk gjør sukker en velsmakende godbit. Jeg pleide å levere pakke det i glidelås poser. Nå har jeg en liten vertikal form fyll segl emballasje maskin til å gjøre det for meg.

Jeg begynte å lage et par poser med godteri for venner. Det er bare vanskelig sukker godteri som helles ut i laken og deretter ferska opp i fragments.Continue lesing

Hvordan finne nok avfall i budsjettet for å få en ny bil

Vi trengte en ny bil. Vi har også behov for å ha penger til å foreta betalingen. Vi plukket ut en fin type bruktbil som ville være passende. Bare et par år så fremdeles under garanti og lav kilometerstand som er tilgjengelig. For å være i stand til å betale for det vi skrev ned på papiret de nøyaktige beløpene vi kan spare. Jeg sjekket et nettsted for å spare på våre regninger, og min kone ringte om våre huseiere og bilforsikring for å få lavere priser. Hun ganske mye bare fortalte dem at vi trengte å lagre eller vi var i bevegelse på. Jeg var i stand til å spare en god sum på vår månedlige strømregninga. På to måter faktisk. Vi fikk en fast rente som var lav per kilowatt time, og se hvor mye vi var å kaste bort fikk meg til å sette i de LED og CFL pærer jeg kjøpte, men aldri installert.

Vi så over alle våre utgifter. Vi fant vi kunne spare noen kroner her og noen kroner der uten egentlig trying.Continue lesing

Om oss

NSI startet Datatomografiscanning i 2004 og har blitt en viktig CT-systemet og oppgradere leverandør i USA med store kunder som NASA, Boeing, Kawasaki …

du kan også bestille her.

Video for deg:


Read more

  • Verathon – Video Laryngoskopi og blære skanning utstyr.

    Utforsk Våre løsninger NEW GLIDESCOPE TITANIUM engangsbruk Revolusjonerende ergonomisk design og bransjens tynneste profilerte bladene. Strengt designet for din verden, GlideScope ® Titanium Sin…

  • Ved hjelp av en CT skanning diagnostisere Nakkesmerter

    seksjoner En CT scan (også kjent som en CT scan eller CAT scan) bruker X-stråler og dataprosessering for å lage tre-dimensjonale visninger av innsiden av kroppen. I motsetning til vanlige røntge…

  • MR eller CT skanning

    MR eller CT skanning Jeg fant denne siden som gir noen ganske interessante opplysninger om H N Cancer. Nedenfor er en rask describtion av ulike tester; tester: • Laryngoskopi -a tynn, tent rør i…

You May Also Like

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *