koloskopi smerte

koloskopi smerte

Kjære vene. Det plager meg så mye at folk som var i rommet sammen med deg når du først hadde vondt under eksamen, ikke umiddelbart svare og injisere mer narkotika for å føle deg bedre. Da jeg hadde min eksamen, fikk jeg medisiner som gjorde meg føler meg veldig bra, og når de setter ting der, jeg følte meg så vidt det, men da jeg la merke til noe press og laget noen omtale av det, og det var en nål fortsatt knyttet til min IV ting, og de bare umiddelbart injisert mer i meg, som legen som gjorde undersøkelsen fortalte sykepleieren til å gjøre det, og det var det for meg, jeg var i la-la land og don&# X27; t huske en annen ting om testen. Og jeg hadde også hatt IBS på den tiden, diaré daglig, så jeg var veldig følsom, pluss jeg var bekymret likevel på grunn av jeg&# X27; m en kvinne. Men jeg har aldri en gang følte merkelig eller såret under eksamen fordi jeg var så godt bedøvet. Derfor tror jeg sykepleieren som sa hva hun gjorde, at kanskje det var becuz du hadde IBS, var omtrent like uvitende som sykepleier kan muligens være! Det var de stoffene som didn&# X27; t jobben for deg! Tydeligvis den aktuelle gruppen av gastro folk trenger å være bedre trent om pasientbehandling.

Jeg tror du bør søke rådgivning på fylkes mental helse klinikk, fordi ting som dette kan gjøre at du føler virkelig ille, og det hjelper så mye å snakke gjennom det og på en måte få det meste av det ut av systemet, og rådgiveren kan hjelpe deg å finne måter å takle. Det grunnleggende problemet er tilsynelatende meds de brukte var ikke effektive med deg eller ikke en sterk nok dose. Som når jeg går til tannlegen, mine opprinnelige tannlege år siden fortalte meg å alltid fortelle dem når de&# X27; re får klar til å injisere meg for dental arbeid, for å gi meg en god whallop av ting, fordi han la merke til jeg følte smerte med vanlige skudd.

jeg&# X27; m glad noen av de involverte med eksamen erkjent din situasjon, i det minste. Det er en god ting. Pluss at de ikke mente å gjøre det de gjorde. de var bare uforsiktig og dum. Hva gjør denne hendelsen så traumatisk er for det første de gjorde ikke svare på dine innledende problemer med smerter, og andre, er denne eksamen allerede en ubehagelig og krenkende situasjon. Derfor, ikke bare at du føler deg veldig dårlig smerte, men du også følte ignorert, var du også i en utsatt situasjon der dessverre respekt ble kastet ut av vinduet, og så du føler at du&# X27; ve blitt overfalt. Jeg kjenner folk fra år siden, da de gjorde&# X27; t har like god sedasjon som de har nå, som fortsatt har problemer med hva som skjer i løpet av disse tingene, og det er mest definitivt ikke riktig, en av de mest fryktelige ting som kan skje med en person, etter min mening, og jeg vet første hånd fra menneskene, så de kan føle seg like degradert som kvinner!

Bare husk, kjære deg, at du ikke trenger å ha en av de tingene igjen hvis du skjønner&# X27; t vil. Og hvis du kommer opp med et dårlig resultat og / eller hvis de noensinne anbefale en av disse igjen, kan du bare si nei. Jada, er eksamen for å hjelpe folk, forebygge tykktarmskreft. Men som for meg, jeg skjønner&# X27; t som bekken eksamener og så jeg nekter dem hver gang. Den&# X27; s akkurat slik jeg føler det. Hvis jeg har kvinnelige problemer nedover veien, det&# X27; vil bare nødt til å bli oppdaget på annen måte. Noen kan si at&# X27; s for radikal, det&# X27; s dum, og all that jazz. Men jeg sier som et menneske jeg kan gjøre hva jeg vil med kroppen min, og jeg vil bare oppfordre deg til å føle og gjøre som du er komfortabel med å gjøre.

Og fra mine egne erfaringer, ønsker jeg også å gråte en elv, bare hver gang tanken på det plager deg, få det ut, punch på en seng pute, skrike, bare la &# X27; er rip. Men også minne deg på at noen ganger feil er gjort, og at&# X27; s alt var det, slik som ulykker. Jada, det kan være skylden på andre noen ganger, men til slutt, i dette tilfellet det ikke var ment å skade deg, så det kan være noe du kan slags klamre seg til, at ingen vil at du skal bli såret sånn. Etter hvert blir det lengre unna erfaring fra deg i tid, jo mer du la ut følelsene dine, jo lettere vil det være å se det store bildet, og det er du hadde en veldig tøff dag hos legen&# X27; s kontor, som&# X27; s for dang sikker!

du kan også bestille her.

Video for deg:


Read more

  • Skarp skyting smerte i mitt Feet

    9 svar Vel så jeg håper det blir bedre for deg og smerten letter. Jeg bare cam tilbake fra sykehuset gettin testene for neuropothy i mine legs.was fortalt at jeg hadde alvorlige vaskulære neorop…

  • Thorax ryggraden smerte og røntgenresultater

    Thorax ryggraden smerte og røntgenresultater Jeg har forferdelig cervical og thoracic ryggsmerter. Jeg gikk til legen min, som er flott og normalt veldig grundig, gjorde han ikke sjekke ryggen m…

  • Alle halebeinet smerte og tykktarmskreft meldinger

    RE: hale bensmerter og tykktarmskreft. RE: hale bensmerter og tykktarmskreft. RE: hale bensmerter og tykktarmskreft. RE: hale bensmerter og tykktarmskreft. RE: hale bensmerter og tykktarmskreft….

You May Also Like

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *