Hva gjør en abdominal CT-show

Hva gjør en abdominal CT-show

Kan en CT scan viser en brokk?

Jeg gikk inn for en CT av magen / nyrene med kontrast. Det ble bestilt fordi min PCP fant blod i urinen min og ønsket å sjekke nyrene mine ut.

Mens du snakker til ct tech jeg fortalte ham at jeg&# X27; ve hatt denne rare følelsen rundt min navle. som en streching Pinchy følelse. egentlig ikke smertefullt, men bare en liten irriterende følelse. jeg&# X27; ve hadde 3 operasjoner envolving min navle en endo laparoskopi, mageplastikk og galleblæren Med galleblæren er nyeste.

Vel tech sa det hørtes ut som et brokk (i&# X27; m tenker det nok bare noen arrvev fra min healing galleblæreoperasjon 3 måneder siden), og at dette ct ville vise det.

Nå er spørsmålet mitt er. Hvordan kan et brokk show på en ct scan med kontrast? Spesielt hvis jeg ble sendt for nyrene mine ikke å se etter en brokk? kan de likevel se alt i magen min? eller bare nyrene?

og hvilke andre ting kan føre til at rare strechy trekke følelse i min navle?

du kan også bestille her.

Video for deg:


Read more

  • Abdominal CT Scan (computertomografi Scan) Guide årsaker, symptomer og behandling Valg

    Hva er testen? En CT-skanning er en utmerket måte å vise organer inni magen. Det er spesielt nyttig for å se på faste organer, slik som lever, bukspyttkjertel, milt, nyrer og binyrer. Det er ogs…

  • Hva gjør en CT-show

    Hva gjør en CT-show Jeg tror CT plukke opp noen bein relatert informasjon, men jeg er ikke sikker på i hvilken grad. Godt spørsmål. Jeg kjenner en atom bein skanning er vanligvis ikke gis med min…

  • Hvor mye koster en Abdominal CT Scan Cost

    Abdominal CT kan brukes til å vise indre organer, bløtvev, bein og blodårer i magen. De skanner gi større klarhet enn de konvensjonelle røntgenundersøkelser. En spesiell farge, kjent som kontras…

You May Also Like

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *