20 Uke baby Ultralyd – Kjønn Bestemmelse

20 Uke baby Ultralyd - Kjønn Bestemmelse uken babyen ultralyd

Om bloggen

Jeg kunne ikke vente på min 20 uke babyen ultralyd. Jeg ønsket å se hvor mye barnet mitt hadde vokst siden mine babyer første ultralyd på 7 uker. Jeg visste at min baby ville se annerledes ut, men jeg hadde ingen anelse om hvor mye forskjellig.

Selv om kjønn bestemmes mye tidligere enn 20 uker, anbefaler de fleste leger å vente til mellom 18 og 22 uker. Jeg kunne ikke vente med å finne ut kjønnet på babyen min. Jeg var klar til å begynne å handle, planlegge, og varsler min familie med nyheter.

Før finne ut kjønnet på babyen min, jeg prøvde flere forskjellige gamle skolen metoder. Jeg sjekket den kinesiske kalenderen for deres prediksjon. Jeg deltok i flere quizer stille spørsmål fra hva jeg liker å spise, hvor mye vekt mannen min var å få. Jeg prøvde dingler min giftering med en streng over min gravide mage. Jeg hadde min egen sett innskytelser om kjønnet på babyen. Det var endelig min 20 uke babyen ultralyd for å bestemme kjønn, og jeg var så spent.

Jeg var usikker på om jeg ønsket å vite kjønnet på babyen min tidlig i svangerskapet mitt, men jeg kjente som min graviditet fortsatt at jeg ønsket å være forberedt på min baby. Jeg ønsket også å bånd med babyen min, gi henne et navn, og føler at jeg var noens mamma. Jeg angrer ikke på mitt valg. Det kan ikke være for alle, men min 20 uke babyen ultralyd var en av mine favoritt minner om graviditet, andre bare til fødselen av babyen min jente.

du kan også bestille her.

Video for deg:


Read more

  • Hvordan bli en baby ultralyd tekniker

    Har blitt en baby ultralyd tekniker høres ut som den type karriere du er interessert i å forfølge? Helsepersonell karrierer er etterspurt, og det er mange muligheter for kvalifiserte ultralyd te…

  • Søt baby Gjør Tre 18 uker 5 dager Ultralyd!

    18 uker 5 dager ultralyd !! For en fantastisk dag i går var (07.04)! Frem til ultralyd, ville jeg hørt at jeg bør drikke koffein for å få barnet beveger seg slik at vi kunne finne ut hva vi skul…

  • Hvor tidlig kan du finne ut babyen s Kjønn med ultralyd

    I århundrer, forventningsfulle foreldre måtte vente til det øyeblikk av fødselen for å lære sex av sine babyer. Selvfølgelig har det alltid vært gamle koner fortellinger og overtro om å finne ut…

You May Also Like

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *